Valmistamiseks:
Järgmisena teises kausis vahusta tugevaks vahuks 75 g munavalget natukese soola ja steviaga, sega kuivainetega. Lisa 40 g piima ja saadud massile lisa 5 g šokolaaditükke. 1 teelusikas (10g) India pähkli kreemi ringjalt lisada ja siis valada ühte suurde kuumakindlasse anumasse. Nüüd lisa maapähklikreem või mõni teine lemmik pähklikreem keskele süvisesse (15 g selles retseptis, võib rohkem lisada).
Autor: Sirelyn Pommer
Seekordses retseptis on kasutatud kikerherneid, pähklivõid, maapähkleid, kakaod, alpro-sojajogurtit, sojavalku, steviat, karamellisiirupit, vanillit ja datleid 😋
Valmistamine:
Blenderda kikerherned koos vedelikuga, lisa sool, suhkruasendaja, vanilli, 50 g sojavalku, 50 g mandlikreemi ja küpsetuspulber. Pange ahju 180 kraadi juurde 25 minutiks. Võtke ahjust välja ja laske jahtuda ning lisage tilgakese veega segatud datlisiirupisegu (kasutatud on 150 g kuivatatud datleid).
Järgmine kiht on purustatud maapähklid (umbes 75 g) ja maapählikreem/mandlikreem 75 g koos 1 tl karamellisiirupiga 😋
Kata kook sulatatud 87% šokolaadiga (60 g), toore kakaoga 20 g, alpro-sojajogurtiga 50 g, vedela steviaga ja laota peale natuke pähklit👌🏼 PS! Šokolaad tuleb sulatada kuumas vees.
Autor: Sirelyn Pommer
Valmistamine🥣:
Kuumuta ahi 180 kraadini. Valmista blenderis kaerajahu ja tehke täpselt sama asi linaseemnetega. Seejärel lisage kaussi kõik koostisosad, välja arvatud šokolaaditükid ja segage läbi. Mõõda küpsetusplaadile kahe supilusikatäie küpsisetaina palli. Lisage peale šokolaadilaastud ja küpseta 8–11 minutit või kuni küpsiste põhjad on pruunistunud. Eemaldage ahjust ja laske enne jahtumist umbes 10–15 minutit jahtuda.
Voila! 🧡🧡🧡🧡
Retsepti autor: Neidi Kull
Šokolaadikate:
Kui juba kook külmas tardunud, siis sulata šokolaad veevannil piimaga, lisa kakao, vala tardunud koogile
Lõik ca 200 kcal, 14C/12F/9P
Nautige! :)
Retsepti autor: Sirelyn Pommer
Valmistamine:
Kuumutage esmalt ahi temperatuurini 180 C ja määrige küpsetusalus kookosõliga kokku.
Segage India pähkli kreem, munad, vahtrasiirup ning vaniljeekstrakt suures kausis kokku. Seejärel lisage kuivad koostisosad ning segage. Teie taignal peaks olema küpsise taigna konsistents (see peaks olema paks!).
Pange tainas küpsetusvormi. Kui märkate, et taigna peal on palju õli siis see normaalne! Võite paberrätikuga vaikselt üle tõmmata.
Küpsetage temperatuuril 180 C juures 14-16 minutit.
Enne lõikamist laske jahtuda vähemalt 30 minutit.
Nautige!
Toiteväärtus:
Portsjoni suurus: 1/9 Kaloreid: 253 Suhkur: 13 Rasvad: 16 Süsivesikud: 24 Kiudained: 3 Valgud: 6
Koostisosad:
Valmistamine:
Sega kausis Kreeka jogurt, kaerahelbed, mesi, kaneel ja mandli ekstrakt. (See võib tunduda esialgu liigselt kuiv, kuid kaerahelbed lähevad seistes ilusti pehmeks.) Lisa pirnikuubikud.
Pane ööseks külmkappi seisma.
Serveeri külmalt, lisa peale mandlikreemi.
Naudi! :)
Valmistamine
Kanatiivad
Kuumuta ahi 120 kraadini. Aseta alumiiniumfoolium suure küpsetusplaadi peale, alumiiniumfooliumi peale asetage küpsetusrest. Määri seest õliga.
Segage kanatiivad ja -koivad kausis koos küpsetuspulbri ja soolaga.
Asetage ahjuplaat alumisele kõrgusele. Küpseta 30 minutit 120 kraadi juures.
Krõbeda küpsetatud kanatiiva loomise trikk on katte loomine. Esialgu küpsetage neid madalal ja seejärel kõrgel temperatuuril. Küpsetusaeg võib tunduda küll palju, kuid nii saab parimad krõbedad kanatiivad.
Edasi kuumuta ahi 220 kraadini. Asetage ahjuplaat kõige ülemisele riiulile.. Küpsetage 20 minutit. Pöörake küpsetusplaati ja küpsetage seejärel veel umbes 20 minutit.
Maapähklikaste
Kloppige keskmise suurusega segamisnõus kokku ingver, laimimahl, mesi, sriracha, sojakaste, magus tšillikaste, maapähklivõi ja vesi.
Pane kaste kanatiibade peale või kasta kanatiivad kastmesse.
Naudi
Autor: Chelsea @ Gal missioonil
Valmistamine:
1) Esiteks kuumutage ahi temperatuurini 180 kraadini. Asetage 8 x 8 küpsetusvormi võiga määritud küpsetuspaber.
2) Sega kokku mandlijahu, tatrajahu, aroruudijahu, söögisooda, küpsetuspulber, sool ja muskaatpähkel. (Parimate tulemuste saamiseks segage neid koostisosi köögikombainis või mikseriga.) Pange kõrvale.
3) Sega kokku sulatatud kookosõli, mandlivõi, mesi ja vanilli. Lisage segades vaniljeekstrakt ja seejärel muna. 4) Lisage eelnevalt kokku segatud kuivained aeglaselt juurde ja segage läbi kuni kuiva jahu pole enam näha.
5) Koogi küpsetamine. Küpsetage kooki, kuni servad hakkavad pannilt eemale tõmbuma ja keskosa on pehmelt vetruv, 30–40 minutit. Servad võivad muutuda tumedaks, kuna meega valmistatud küpsetised tumenevad kergemini. Ärge muretsege. Teie kook maitseb ikkagi hästi.
Alllikas: Food52
Koostisosad:
Valmistamine:
1. Purustage banaan kausis seni kuni enamik tükke on kadunud.
2 .Lisage pähklivõi ja segage.
3. Lisage munad ja ülejäänud koostisosad ning segage kuni tainas on ühtlane.
4 .Kuumutage küpsetuspann või küpsetusplaat pannkookide küpsetamiseks keskmisel või keskmisest kõrgemal temperatuuril. Pannkookide ümberpööramiseks vajate natuke rohkem ruumi, kuna need on palju õrnemad kui tavalised pannkoogid, seega tungivalt soovitatav on tasase pinnaga küpsetusplaat.
5.Küpsetage taignat pannil umbes 3 minutit või seni, kuni pannkoogil ilmub keskele mull või näete, et pannkookide servad on korralikult tahked seejärel pöörake pannkoogid õrnalt ümber.
Koostisosad:
🔷 2 purki kookospiima (2x400ml)
🔷 125 g lemmikut Nutvila pähklikreemi
🔷 1 supilusikas vaniljeekstrakti
🔷 70 g suhkrut või suhkruasendajat
Valmistamine:
Pange kõik koostisosad potti ning kuumutage aeglaselt segades kuni suhkur sulab ja tekib ühtne mass. 🥄 Laske toatemperatuuril jahtuda ning siis segage mass mikseriga läbi.👌 Laske külmuda sügavkülmas 2 tundi, või veel parem - üle öö 😉 Nautige!
Koostisosad:
Valmistamine:
Koostisosad:
Valmistamine:
Koostisosad:
Koostisosad:
Valmistamine:
Koostisosad:
Valmistamine: